Tuesday, July 24, 2007

O fi normal?

Te lovesti pe strazi de urmatoarea problema, cerul e senin, afara e cald si hopa iti cade ceva umed in cap, o picatura mica mica de tot de apa enervanta tocmai ca vine asa de nicaieri, initial crezi ca e o pasare te uiti in sus nimic, si atunci vezi cine a produs momentul de panica un maret aparat de aer conditionat care are scurgerea lasata la voia intamplarii in strada.

Nu o exista o normativa in constructii sau undeva aiurea prin tot stuful de legislatie care sa impuna scurgerea apei de condens de la aparatele de aer conditionat intr-un canal ceva?
Chiar trebuie sa suportam in orice statie de autobuz atacul picaturilor?

Si inca o obervatie pe fiecare cladire din epoca de aur vezi ca niste puncte de mucegai aparatele de aer contionat, albe si maiestuoase, care strica un aspect si asa vai de el general al cladirii.
Cred ca cea mai mare prostie e sa vezi pe Casa Poporului (stiu ca asa se chema odata dar la cat e de mare parca nu merge denumirea de Palatul Parlamentului, pentru atat de putini oameni egocentristi intr-un spatiu asa imens) mici ciuperci albe numite aparate de aer contionat.
Oare alea au scurgerea tot asa lasata la mila gravitatiei?

Cred ca pe nimeni nu se intereseaza de aspect de o fluidizare a campului vizual, de un aspect exterior de bun gust, daca avem atatea griji de ce ne-ar pasa cum arata orasul?

No comments: