Wednesday, April 21, 2010

Spitalul Clinic "Sf. Maria"

Am fost azi pe acolo.
In primul rand vreau sa multumesc perosnalului de acolo care a fost deasupra zvonurilor despre mizeria si aiureala din sistemul sanitar. Eu am avut ceva minor, dar totusi a fost bine.
Domnule doctor ai fost de nota 10+.
Nu am fost consultat imediat, dar inteleg ca nu sunt singurul om de pe planeta cu probleme medicale.

Dar am gasit anuntul prezentat in a doua poza de mai jos.
Din plictiseala l-am citit si partea interesanta am subliniat-o in prima poza.




Cine naiba vine intr-un spital, sta cuminte la rand, urmeaza instructiunile de folosire a masinariei, isi ia un bilet de ordine si dupa aia incepe sa faca mizerie?
Instructiunile oricum mi se par mai greaoaie decat completarea unui formular de credit.
Dupa ce am citit anuntul m-am uitat in jur si nu era mizerie, oare o fi fost anuntul de "vina"?
Nu cred! Cat am stat eu acolo, am fost singura persoana care l-a citit.

Ce mizerie poti sa faci intr-un spital?

Se duce cineva in spital si incepe sa manance seminte sau sa arunce confetti pe jos de fericire?
Sau o fi de la noroi?
Te chinui un sfert de ora sa umbli cu masinaria de bilete si dupa aia incepi sa iti dai jos praful si noroiul de pe bocanci asa in mijlocul holului.

Probabil atentionarea, "nu faceti mizerie", o avea un sens, dar nu pot sa imi inchipui ce mizerie pot sa faca unii in spitale stand la coada sa intre in cabinet si avand cosuri de gunoi peste tot.
Chiar lumea s-a salbaticit de tot ca nu mai exista nici macar in spatii precum spitalele o minima urma de decenta sau o fi vreun director mai paranoic?

Nu inteleg de ce trebuie sa ti se spuna sa nu faci mizerie intr-un spital cum nu inteleg de ce trebuie sa facem cursuri de motivare emotionala.
Oare avem asa de multi retarzi liberi pe strazi?

1 comment:

Hiacint said...

Intervin offtopic, insa nu am gasit o adresa de contact: Sunt Mihaela Butnaru, de la bookblog.ro, poti afla mai multe despre mine de acolo sau de pe blogul personal. Momentan lucrez la un studiu despre comunicarea pe bloguri si am nevoie sa imi raspunzi la 16 intrebari despre blogging. Daca te intereseaza sa participi la acest studiu, trimite-mi un e-mail la adresa mihaela.butnaru[at]gmail.com si iti voi da toate detaliile. Participind poti cistiga, prin tragere la sorti, un premiu surpriza.