Tuesday, April 20, 2010

Alegeri Teo Trandafir vs Liliana Mincă

Azi am fost prin Sectorul 4 cu ceva treaba si am observat atent doua mostre de afise electorale ale candidatelor la fotoliul de parlamentar de acolo, din circumscriptia electorala cum ii mai spune acum conform noilor legi.

Ce au in comun cele doua afise:
- amandoua sunt verzi, de parca doamnele candideaza din partea Partidului Verde. Nuanta e, intr-adevarar, diferita, dar mi se pare o mare magarie sa nu folosesti culorile partidului care te-a propus. As propune descalificarea lor pentru inducere in eroare a electoratului.
Verdele este noua culoare a neaparatenentei sau cum?

- ambele au uitat sa mentioneze pe afise de la ce partid vin. Nu pui culoare, dar macar un nume de partid ceva acolo... asa par a fi independente (daca aparea iar afisul cu garantat de Almanahe era ceva de vis)

- amandoua afisele sunt facute de cretini pentru cretini: background, expresii etc.

- amandoua doamnele au niste sloganuri absolut tampite:
Teo Trandafir cu sloganul: "Mai mult suflet, mai putina politica", adica ea saraca se duce in parlament si incepe " Maica da' nu ai suflet! Dar nu te gandesti si la aia micii defavorizatii, ca uite legea e stramba, maica, fiti-ar sufeltul bun si sa te pazeasca Dumnezeu" si dai si plangi ca pe ea nu o asculta nimeni, ca ea a fost votata cu sufletul si ca nu e bine sa gandesti, trebuie sa mergi cu slufetul si dai si plange si dai si urla. DIN SUFLET.

Liliana Minca sloganul: "Lupta pentru tine"
Daca candidata de mai sus e cu sufletul si bocitul, ea e un fel de eroina moderna, are armele ei, se duce si trage de guler pe responsabil, daca situatia o cere ii trage o injuratura, un pahar de apa in ochi face ea ceva si o scoate la capat, e o luptatoar,e ce mai. Forta e cu ea, asa ca aveti grija!
Si dai si lupta, si dai si lupta si la urma tot praful se alege.

Spor la votat tuturor celor cu drept de vot duminica asta.

ps. imi pare rau ca nu am facut poze, dar daca aveti timp aruncati un ochi pe afise.

No comments: