Monday, June 9, 2008

De prin week-end

Sambata a fost cununia religioasa Iuliei, o colega de birou, si petrecera la restaurant.
Cununia la Manastirea Casin a fost frumoasa, preotul avea o voce blanda si care iti umplea sufletul, corul completa atmosfera cu cantacele specifice evenimentului, dar care nu aveau ceva tipator cum am mai auzit pe la alte evenimente de acest gen, aduceau un plus de atmosfera momentului.
Petrecerea a fost la un club in apropierea manastirii. Dansul a pornit mai greu, dar pana la urma toti au urcat pe ring, mancarea a fost buna si suficienta, vinul rece si bun.
Per total a fost o nunta reusita, cu zambete si multa voie buna.

Ce am observat de-a lungul timpului pe la nunti, miresele intotdeauna zambesc din tot sufletul si sunt fericite, mirii sunt seriosi si tot timpul incordati parca le e frica sa nu zica ceva gresit, sa nu faca un pas gresit, si toata nunta stau de parca li s-a asezat o mare piatra pe umeri.

Duminica am dat o fuga pana la mare, eu, iubita si inca 2 prieteni, in Mamaia.
Dimineata cand am ajuns ne-am asezat la o terasa pe plaja in dreptul hotelului Riviera, plaja curata, fina, fara scoici si nu auzeam acel teribil zgomot pentru care e vestita statiunea.
Scopul nostru a fost sa mergem la show-ul aviatic desfasurat pe plaja de la hotel Rex.

De la terasa aia mica si scumpa, am vazut perfect acrobatiile aeriene si simularile de batalii aeriene.
Demonstratiile de manevrarea a micilor avioane au fost spectaculoase si cand treceau la 3 m deasupra apei vibra aerul si plaja se umplea de zgomot care pentru unii era muzica, vezi G, pentru altii era zgomot.
Am facut o plimbare pe plaja si am vazut penibilitatile de baldachine, sau cum naiba se numesc paturile alea de pe plaja si am fost dezamagit de mizeria omniprezenta pe malul apei, plaja necuratata de scoicile mari si de unele personaje care populau sezlongurile si aruncau seminte pe sezlongurile goale de langa ei, dar toatea astea de la hotelul Rex in partea de nord, pana acolo de la hotel Riviera pornind, era curat si placut.
Dupa masa am mers la On Plange, local asezat in vechiul port, aproape de Cazinoul din Constanta, am mancat diverse feluri de peste, bune toate si la preturi mai mult decat acceptabile.

Am revenit in Bucuresti obositi, cu un zambet pe buze si imagini de avioane la 3 m deasupra apei rotindu-se undeva in amintiri.

6 comments:

Anonymous said...

Fara poze?!? Vrem poze!!

Ciprian said...

nu am avut aparate foto la noi :(

data viitoare

me said...

dap foarte urit din partea noastra..data a-viatoare precis

Ciprian said...

da da da da

Anonymous said...

pai bine mai telefoane cu camera nu aveti?!?!? ha?!? ha?!? ha?!?

Ciprian said...

avem dar nu au iesit fotografiile, dar pentru ca insisti o sa incerc sa le pun :P